Spring naar inhoud

Idee

Stichting High5 organiseert lokaal en kleinschalig leerwerkplekken ( arbeidsmatige) dagbesteding voor inwoners uit het land van Heusden en Altena. Maar ook inwoners uit andere gemeente kunnen bij High5 terecht. In principe kan iedereen die recht heeft op een indicatie voor dagbesteding bij ons terecht voor dagbesteding bij een leerwerkplek. We spreken dan over dagbestedingsindicatie vanuit WMO, ZIN of PGB.

De opzet is dat de werkcoach een leerkwerkplek zoekt voor elke individuele mee-werker van Stichting High 5. Hiervoor werkt de werkcoach altijd samen met lokale ondernemers. Heeft de werkcoach een match gevonden dan wordt vanuit deze leerwerkplek de mee-werker door een werkcoach intensief begeleid, getraind en gecoacht om zo een fijne samenwerking te hebben en waar mogelijk te kunnen groeien. Door te werken naar eigen vermogen, groeit je eigenwaarde en je zelfredzaamheid. Door deze groei neemt mogelijk de zorgvraag af en staat de mee-werker zelfstandiger in het leven.

Zodra de werkcoach een leerwerkplek gevonden heeft zullen er diverse gesprekken zijn met de mee-werker, de werkcoach en de ondernemer om te kijken of deze leerwerkplek aansluit bij de mee-werker. Bij goedkeuring van beide partijen zal er een samenwerkingsovereenkomst getekend worden.

Mocht de leerwerkplek niet aansluiten bij je talenten dan gaan wij samen op zoek naar een andere leerwerkplek die wel bij jou past.

Heb je idee├źn of wensen stuur dan een mailtje naar info@stichtinghigh5.nl