Spring naar inhoud

Missie, visie & kernwaarden

Missie

Onze missie is het stimuleren van wederzijds respect door het opbouwen van een samenwerkingsverband tussen lokale ondernemers en mee-werkers van High 5. Dit doen we door in de maatschappij mensen met elkaar te verbinden om passende leerwerkplekken aan te bieden.

Met Stichting High5 wordt er ingezet op kleinschalige, lokale dagbesteding. Dit biedt High5 altijd aan vanuit het uitgangspunt dat de talenten van de mee-werkers leidend zijn in het vinden van passende leerwerkplekken bij lokale bedrijven.

Visie

Iedereen heeft zijn eigen, unieke talenten die op een juiste manier ingezet mogen  en kunnen worden!

Kernwaarden

De vijf kernwaarden waar Stichting High 5 voor staat staan met elkaar in verbinding en zorgen samen voor de verbinding met het woord TROTS. Dit omdat iedereen binnen stichting High 5 TROTS op zichzelf mag zijn.

TROTS staat voor:

Talenten:
Iedere mee-werker heeft talenten en het is belangrijk dat iedere mee-werker op de leerwerkplek zijn talenten tot uiting kan en mag laten komen.

Respect:
Voor je eigenwaarde is het belangrijk dat iedereen respect krijgt. Door samen doen ontwikkeld iedereen respect en kunnen we ervoor zorgen dat elke talent gerespecteerd wordt.

Ontwikkelen:
Voor iedereen is het goed om je zelf te ontwikkelen. Door te werken aan je ontwikkeling groeit je gevoel van eigenwaarde waardoor je uiteindelijk trots op jezelf mag zijn.

Trainen:
Het is belangrijk dat door samen doen iedereen getraind wordt op het behouden of ontwikkelen van je talenten binnen de leerwerkplekken bij lokale bedrijven.

Samen Doen:
Een samenleving waarin mee-werkers van High 5, lokale ondernemers en geïnteresseerden gaan samenwerking.

Ook de (oud) burgemeester van gemeente Aalburg vindt het een belangrijk en goed initiatief en steunt onze visie al geruime tijd.