Donateurs en lokale ondernemers ... DANK JE WEL!

Uniek Fitness Lieve donateurs en lokale ondernemers,

Bedankt voor jullie bijdrage! Met zijn allen hebben we de eindstreep van de crowdfundingsactie gehaald! De keuken is prachtig geworden! En de pelletkachels kunnen gebruikt worden!

Komen jullie onze ‘droomkeuken’ en pelletkachels bewonderen op 29 november a.s. op locatie Buytenhove Heusdenseweg 29 in Herpt tussen 11:00 en 14:00 uur?

Wij zorgen ervoor dat er een kopje koffie/thee met een stukje eigen gemaakte cake voor iedereen klaar staat! Verder zijn er voor jullie allemaal 2 stokken kaarten beschikbaar die je ook die dag op locatie kan komen ophalen!

Heeft u €20 of meer gedoneerd dan is er die dag ook de gelegenheid om een eigen gemaakt armbandje uit te zoeken!

De andere prijzen gesponsord door lokale ondernemers zullen we in de loop van volgende week verloten en bekend maken!

Dank je wel!!!

Contactnummers