Eerste workshop bloemschikken

Vol TROTS presenteren wij jullie onze eerste workshop bloemschikken mede mogelijk gemaakt door Bloemiste Esther Bruijsters!

Samen Doen dat is waar stichting High Five o.a voor staat! Ook een lokale activiteit / workshop organiseren hoort daar bij. Esther en deelnemers bedankt. Het was super leuk.

Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Mocht je meer informatie willen over de dagbestedings locatie van Stichting High Five in Herpt neem dan contact op met Jolien Bouman (0619129989)of Sylvia Pullen (0657454754) of kijk op www.stichtinghighfive.nl

bloemschikken03

bloemschikken04