Foto-albums

 

In verband met privacy van leerwerkcoaches, mee-werkers, studenten, vrijwilligers en andere betrokken hebben wij iedereen toestemming gevraagd om beeldmateriaal op onze website te publiceren. Iedereen heeft toestemming gegeven. Mocht je toch foto’s tegenkomen, waarvan je rechthebbende bent en je hebt geen toestemming gegeven, laat het ons dan weten. Heb je wél toestemming gegeven, maar wil je liever niet dat een foto op de website staat, laat het ons dan ook weten. Wij zullen dan zo snel mogelijk de foto's verwijderen.

Op alle foto’s berust copyright. Je mag er dus bijvoorbeeld geen schermprint van maken of downloaden. Wanneer je een foto wil gebruiken of overnemen (op welke wijze dan ook) dan moet je altijd toestemming vragen en contact opnemen met de eigenaar van deze site. Foto’s mogen in geen enkel geval veranderd of aangepast worden!

Wij willen de privacy van betrokkenen optimaal waarborgen in het kader van de privacywet (AVG). Daarom nodigen wij je uit om ook bij twijfel contact met ons op te nemen.

Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen.

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid