Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over Stichting High Five? Schrijf je dan in voor "Geef me de VIJF" - de nieuwsbrief van High Five.

Nadat je op de knop 'Inschrijven' hebt gedrukt, sturen we een e-mail naar het opgegeven e-mailadres i.v.m. de privacywetgeving (AVG). Klik op de link (in de e-mail) en je inschrijving wordt geactiveerd en is compleet. Je bevestigt daarmee dat jij het echt was die zich heeft ingeschreven. Wil je onze nieuwsbrief op enig moment toch niet meer ontvangen, dan kun je je natuurlijk altijd uitschrijven.