Image

Over ons

Image
Image
Image

Wie zijn wij?

Wij zijn Sylvia Pullen en Jolien Bouman. Samen zijn wij de initiatiefneemsters en leerwerkcoaches van Stichting High Five.
 
Als leerwerkcoach zijn wij van mening dat het invullen van dagbesteding meer in de maatschappij en lokaal georganiseerd kan worden. Stichting High Five doet dit door kleinschalige lokale dagbesteding aan te bieden.
 
Door de persoonlijke kwaliteiten als leerwerkcoach vullen wij elkaar goed aan. We hebben veel raakvlakken, waar we allebei sterk in zijn. Deze raakvlakken zijn voor ons een goede basis om te kunnen samenwerken. Daarnaast zien we veel mogelijkheden om van elkaar te leren en om ons verder te ontwikkelen. Ook zorgen onze verschillende werkervaringen voor een brede kennis, wat Stichting High Five tot een succes heeft geleidt. Daarnaast beschikken wij over de kennis en de inzichten in het vak van de ondernemer waardoor we altijd streven naar win-win situaties voor de mee-werkers van High Five en de lokale ondernemers.

Visie

Iedereen heeft zijn eigen, unieke talenten die op een juiste manier ingezet mogen en kunnen worden!

Missie

Onze missie is het stimuleren van wederzijds respect door het opbouwen van een samenwerkingsverband tussen lokale ondernemers en mee-werkers van High Five. Dit doen we door in de maatschappij mensen met elkaar te verbinden om passende leerwerkplekken aan te bieden.

Met Stichting High Five wordt er ingezet op kleinschalige, lokale dagbesteding. Dit biedt High Five altijd aan vanuit het uitgangspunt dat de talenten van de mee-werkers leidend zijn in het vinden van passende leerwerkplekken bij lokale bedrijven.

Kernwaarden

De vijf kernwaarden waar Stichting High Five voor staat, staan met elkaar in verbinding en zorgen samen voor de verbinding met het woord TROTS. Dit omdat iedereen binnen Stichting High Five TROTS op zichzelf mag zijn.
Talenten

TALENTEN

Iedere mee-werker heeft talenten en het is belangrijk dat iedere mee-werker op de leerwerkplek zijn talenten tot uiting kan en mag laten komen.
Respect

RESPECT

Voor je eigenwaarde is het belangrijk dat iedereen respect krijgt. Door samen doen ontwikkeld iedereen respect en kunnen we ervoor zorgen dat elke talent gerespecteerd wordt.
Ontwikkelen

ONTWIKKELEN

Voor iedereen is het goed om je zelf te ontwikkelen. Door te werken aan je ontwikkeling groeit je gevoel van eigenwaarde waardoor je uiteindelijk trots op jezelf mag zijn.
Trainen

TRAINEN

Het is belangrijk dat door samen doen iedereen getraind wordt op het behouden of ontwikkelen van je talenten binnen de leerwerkplekken bij lokale bedrijven.
Samen Doen

SAMEN DOEN

Een samenleving waarin mee-werkers van Stichting High Five, lokale ondernemers en geïnteresseerden samenwerken.

“Als leerwerkcoach zal ik altijd naast de mee-werker staan en samen dingen ondernemen. Doordat we kleinschalig zijn, kunnen we samen meteen op zoek naar de juiste oplossing.”

Sylvia Pullen

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid