Image

Het team van Stichting High Five

Image
Image
Image

Leerwerkcoaches

Jolien Bouman

Jolien BoumanBinnen onze samenleving hebben wij allemaal talenten, kwaliteiten en ambities. Ik vind het een maatschappelijk belang dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn/haar talenten kan ontwikkelen en trainen. Graag wil ik deze talenten inzetten om met lokale ondernemers te gaan samenwerken. Ik zie hier volop kansen, mogelijkheden en win-win situatie. Deze wil ik graag benutten. Ik hoop dat we door het inzetten van deze talenten meer respect voor elkaar gaan krijgen. En dat iedereen het “normaal” gaat vinden dat we ook in de supermarkt, bij de bakker, bij de kapper, bij een kledingwinkel of bij andere lokale bedrijven geholpen kunnen worden door een mee-werker van High Five.

Sylvia Pullen

Sylvia PullenIk werk graag met mensen met een beperking, ze zijn uniek, gezellig en hebben een eigen gevoel voor humor. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorg vind ik het tijd om mij op 1 doel te richten. Ik vind het belangrijk om als leerwerkcoach voor de mee-werkers van High Five leuke en afwisselende activiteiten te organiseren en deze in de praktijk uit te voeren. Ik ben heel gastvrij, ontvang en begeleidt graag de mee-werkers van High Five op mijn eigen manier.

Marion de Vaan

MarionIk ben sinds 1986 in allerlei functies werkzaam in de gezondheidszorg en uiteindelijk geland bij High Five. Hier ben ik echt op mijn plek en voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan. Het kleinschalige spreekt me erg aan en met ons kleine team van leerwerkcoaches heb ik het zeker getroffen. De doelgroep waarmee we werken ligt me na aan het hart en ik geniet dan ook erg van de contacten die ik tijdens het werken met hen heb. Het is mijn streven om naast de mee-werkers te staan en hen met warmte te begeleiden. Daarnaast wil ik graag uitstralen dat ze altijd en met alles bij me terecht kunnen. Het motto van High Five is dat iedereen in de maatschappij mee zou moet kunnen doen en dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ook ik vind dat iedereen een plek verdiend waar hij/zij zich nuttig kan voelen en daarnaast ook de ruimte heeft om zich te ontspannen. Dit concept van werken is uniek, spreekt mij persoonlijk aan en biedt waardevolle kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook de jongeren begeleiden waarbij het schoolgaan niet vanzelfsprekend is vind ik erg interessant. Ik ben blij dat ik leerwerkcoach van het High Five team mag zijn.

Tineke Ehlert

TinekeIk heb de opleiding tot verpleegkundige gedaan en ik heb werkervaring in veel gebieden van de gezondheidszorg.
Mijn creatieve denken en passie in het werk geven mij nog steeds veel voldoening.
Ik vind het belangrijk om gastvrij te zijn en om mee-werkers een veilige omgeving te bieden, waarbij ze zelf de keuze maken (met ondersteuning) om zinvol bezig te zijn. De reden waarom ik ben gaan werken bij Stichting High Five is niet zo moeilijk: mijn passie om te werken met mee-werkers met o.a. NAH en om in teamverband ervaringen te kunnen delen.

Melissa Biesheuvel

Melissa

Ik ben Melissa, ben 26 jaar en woon in Aalst. Ik ben net afgestudeerd als pedagoog en sta aan het begin van mijn carrière. Toen kwam ik in aanraking met Stichting High Five. Ik ben gaan meekijken en het gaf mij meteen een warm en welkom gevoel! Lieve mensen en een fijne sfeer, daardoor ben ik leerwerkcoach geworden! In mijn vrije tijd volleybal ik en spreek ik graag af met mijn vriend en vriendinnen. Hopelijk zien we elkaar snel!

Linde van Geffen

LindeMijn naam is Linde van Geffen, ik ben 19 jaar oud en ben een leerwerkcoach van Stichting High Five. In 2022 heb ik op het Koning Willem 1 College in Den Bosch mijn MBO niveau 4 diploma behaald. Verder zit ik in het bestuur van Jeugd en Jongeren werk Ammerzoden, waarmee ik verschillende dorpsactiviteiten organiseer. Op dit moment volg ik de studie Social Work bij Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om samen met mensen te werken. Zo heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf, school en op dit moment bij een begeleid wonen locatie voor jongeren met gedragsproblematieken. Ik haal er mijn plezier uit om anderen helpen te ontwikkelen en zeker wanneer het iemand een beter plekje in de maatschappij geeft. Ik ben sinds 2023 werkzaam bij Stichting High Five. Mij zul je vooral in de vakanties vinden, maar vast ook op wat verschillende vrije dagen door het jaar heen.

Esther de Koning

Esther de KoningIk ben Esther (51 jaar). Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als onderneemster in de horeca, heb ik de opleiding tot Verzorgende IG/MZ succesvol afgerond.
Op het moment ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Vooral de belevingsgerichte zorg spreekt me hierbij aan. De wensen en mogelijkheden staan hierin centraal, niet de beperkingen die iemand heeft.
Per toeval kwam ik in contact met Stichting High Five. En na een keer meegekeken te hebben op locatie Buytenhove was ik meteen enthousiast. De tijd, rust en aandacht die er voor iedereen is geeft een warm gevoel.
Al snel kwam ik erachter dat de kernwaarde van de stichting “TROTS” precies omschrijft waar het om draait bij de belevingsgerichte zorg: talenten ontwikkelen, trainen en op een respectvolle manier samen werken zorgt ervoor dat iedereen trots mag zijn op zichzelf.
Ik ben trots dat ik leerwerkcoach mag zijn van de mee-werkers en zo samen met het fijne team een steentje bij kan dragen aan de missie van Stichting High Five

Gonnie Stadhouders

Gonnie

Ik ben sinds 2011 werkzaam in de gezondheidszorg.

Toen ik Sylvia en Jolien hoorde vertellen over Stichting High Five werd ik nieuwsgierig en ben gaan kijken en beleven. De saamhorigheid en de sfeer spreekt mij zeer aan. Voor iedereen is er een uitdaging om dingen te doen wat ze zelf leuk vinden. Zelf ben ik zeer betrokken met mensen met een beperking door mijn werk in de zorg.

Koken is mijn passie ik vind het fijn om samen met de mee-werkers van Stichting High Five iets lekkers voor bij de lunch of lekkere verse soep te maken. Ik hou van de gezelligheid aan tafel en creëer graag aan tafel een ontspannen plek waar iedereen zichzelf veilig en fijn voelt.

Lotte Hendriksen

Lotte Hendriksen

Mijn naam is Lotte Hendriksen en ik ben 21 jaar oud. In 2021 heb ik op het KW1C college mijn MBO 4 diploma behaald. Momenteel studeer ik aan Fontys Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Ik volg hier de studie Pedagogiek. In het voorjaar 2022 heb ik met een aantal studenten een pedagogische kwestie aangenomen bij Stichting High Five. Een pedagogische kwestie is een vraagstuk vanuit een bedrijf of organisatie waar wij samen met de studenten mee aan de slag gaan. Deze heb ik samen met mijn propedeuse gehaald. In mijn tweede studiejaar 2022/2023 heb ik het gehele jaar stage gelopen bij Stichting High Five. Ik heb me het afgelopen studiejaar bij Stichting High Five vooral bezig gehouden met het behalen van het ISO9001 certificaat en de begeleiding op de groep. Inmiddels is mijn stagejaar voorbij en zal ik nog steeds betrokken blijven bij Stichting High Five als leerwerkcoach. Ik zal nog af en toe invallen op de groep en samen met Jolien administratieve taken rondom ISO9001 bij blijven doen. Ik kijk er naar uit om de komende jaren werkzaam te blijven bij Stichting High Five en samen te werken met deze geweldige stichting. 

 

Stagiaires / Studenten

Romee Peijnenburg

Romee Peijnenburg

Mijn naam is Romee Peijnenburg, ik ben 20 jaar oud. Dit jaar zal ik het gehele jaar op donderdag en vrijdag stage lopen bij Stichting High Five.

Ik volg de opleiding sociaal werk MBO 4 op het koning Willem 1 college in 's-Hertogenbosch. Dit jaar doe ik mijn eindstage. Stiching High Five is een erg fijne stageplek om mijn eindstage te mogen doen. Ik krijg er goede begeleiding en kan mij op verschillende gebieden ontwikkelen. We doen altijd leuke activiteiten met de mee-werkers en ik ga elke ochtend met plezier naar mijn stage.

 

Rosa Johannesen

Rosa

Mijn naam is Rosa Johannesen en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding sociaal werk MBO 4 op het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en ik mag stage komen lopen bij Stichting High Five. Ik ben voor het gehele jaar aanwezig op de donderdagen en de vrijdagen. Ik heb erg veel zin om mezelf hier te ontwikkelen en ervaringen op te doen. 

Zoë Brown

Rosa

Ik ben Zoë Brown, 19 jaar en woon in Waalwijk.
Ik doe de opleiding Sociaal Werk op het Koning Willem 1 College en dit jaar mag ik mijn opleiding bij Stichting High Five afronden!
In mijn vrije tijd ben ik vaak uit met vrienden en mijn eigen vriend. Op dit moment ik zit door de interesses van mijn vriend helemaal in de auto wereld dus daar zijn we ook vaak mee bezig. Ook sporten doe ik graag.
Naast dit allemaal werk ik ook bij The Happiness Café in Den Bosch! Het schooljaar 2023-2024 loop ik op dinsdag en donderdag stage bij Stichting High Five. 

“High Five biedt kleinschalige, lokale dagbesteding midden in de maatschappij. We hebben nauw contact met mee-werkers en hun netwerk.”

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube