Het team van Stichting High Five

Leerwerkcoaches

Jolien Bouman

Jolien BoumanBinnen onze samenleving hebben wij allemaal talenten, kwaliteiten en ambities. Ik vind het een maatschappelijk belang dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn/haar talenten kan ontwikkelen en trainen. Graag wil ik deze talenten inzetten om met lokale ondernemers te gaan samenwerken. Ik zie hier volop kansen, mogelijkheden en win-win situatie. Deze wil ik graag benutten. Ik hoop dat we door het inzetten van deze talenten meer respect voor elkaar gaan krijgen. En dat iedereen het “normaal” gaat vinden dat we ook in de supermarkt, bij de bakker, bij de kapper, bij een kledingwinkel of bij andere lokale bedrijven geholpen kunnen worden door een mee-werker van High Five.

Sylvia Pullen

Sylvia PullenIk werk graag met mensen met een beperking, ze zijn uniek, gezellig en hebben een eigen gevoel voor humor. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorg vind ik het tijd om mij op 1 doel te richten. Ik vind het belangrijk om als leerwerkcoach voor de mee-werkers van High Five leuke en afwisselende activiteiten te organiseren en deze in de praktijk uit te voeren. Ik ben heel gastvrij, ontvang en begeleidt graag de mee-werkers van High Five op mijn eigen manier.

Marion

MarionIk ben sinds 1986 in allerlei functies werkzaam in de gezondheidszorg en uiteindelijk geland bij High Five. Hier ben ik echt op mijn plek en voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan. Het kleinschalige spreekt me erg aan en met ons kleine team van leerwerkcoaches heb ik het zeker getroffen. De doelgroep waarmee we werken ligt me na aan het hart en ik geniet dan ook erg van de contacten die ik tijdens het werken met hen heb. Het is mijn streven om naast de mee-werkers te staan en hen met warmte te begeleiden. Daarnaast wil ik graag uitstralen dat ze altijd en met alles bij me terecht kunnen. Het motto van High Five is dat iedereen in de maatschappij mee zou moet kunnen doen en dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ook ik vind dat iedereen een plek verdiend waar hij/zij zich nuttig kan voelen en daarnaast ook de ruimte heeft om zich te ontspannen. Dit concept van werken is uniek, spreekt mij persoonlijk aan en biedt waardevolle kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook de jongeren begeleiden waarbij het schoolgaan niet vanzelfsprekend is vind ik erg interessant. Ik ben blij dat ik leerwerkcoach van het High Five team mag zijn.

Tineke

TinekeIk heb de opleiding tot verpleegkundige gedaan en ik heb werkervaring in veel gebieden van de gezondheidszorg.
Mijn creatieve denken en passie in het werk geven mij nog steeds veel voldoening.
Ik vind het belangrijk om gastvrij te zijn en om mee-werkers een veilige omgeving te bieden, waarbij ze zelf de keuze maken (met ondersteuning) om zinvol bezig te zijn. De reden waarom ik ben gaan werken bij Stichting High Five is niet zo moeilijk: mijn passie om te werken met mee-werkers met o.a. NAH en om in teamverband ervaringen te kunnen delen.

Stagiaires / Studenten

Lotte

Lotte Hendriksen

Mijn naam is Lotte Hendriksen en ik ben 20 jaar oud. In 2021 heb ik op het KW1C mijn MB0 4 diploma behaald. Nu studeer ik aan Fontys Hogescholen in 's-Hertogenbosch. Ik volg hier de studie Pedagogiek.
In het voorjaar 2022 heb ik met een aantal studenten een pedagogische kwestie aangenomen bij Stichting High Five. Een pedagogische kwestie is een vraagstuk vanuit een bedrijf of organisatie waar wij samen met de studenten mee aan de slag gaan. Deze heb ik samen met mijn propedeuse gehaald. In september 2022 start ik aan mijn tweede studiejaar.
Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Stichting High Five als leerwerkcoach. Naast begeleiding op de groep bij locatie Buytenhove verzorg ik samen met Jolien en Sylvia de logeerweekenden en dagopvang in het weekend. Ik geniet oprecht van deze weekenden. Mijn passie ligt echt bij het begeleiden van jongeren / jong volwassenen.

Esther

Esther TimmermansMijn naam is Esther en ik studeer Sociaal Werker via het NTI. Ik loop sinds kort stage bij Stichting High Five en heb het erg naar mijn zin! Vanaf het eerste moment heb ik het als een fijne en warme plek ervaren waar iedereen welkom is. Het geeft mij veel voldoening iets voor de ander en de maatschappij te kunnen betekenen. Daarbij vind ik het heel leuk om samen te werken met mee-werkers en leerwerkcoaches met verschillende achtergronden en interesses. Op die manier leer ik veel van mijn stage bij High Five!

Romee

Romee Peijnenburg

Mijn naam is Romee Peijnenburg, ik ben 20 jaar oud. Dit jaar zal ik het gehele jaar op donderdag en vrijdag stage lopen bij Stichting High Five.

Ik volg de opleiding sociaal werk MBO 4 op het koning Willem 1 college in 's-Hertogenbosch. Dit jaar doe ik mijn eindstage. Stiching High Five is een erg fijne stageplek om mijn eindstage te mogen doen. Ik krijg er goede begeleiding en kan mij op verschillende gebieden ontwikkelen. We doen altijd leuke activiteiten met de mee-werkers en ik ga elke ochtend met plezier naar mijn stage.

“High Five biedt kleinschalige, lokale dagbesteding midden in de maatschappij. We hebben nauw contact met mee-werkers en hun netwerk.”

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989