Image

Het team van Stichting High Five

Image
Image
Image

Coaches

Jolien Bouman (oprichtster)

Jolien BoumanBinnen onze samenleving hebben wij allemaal talenten, kwaliteiten en ambities. Ik vind het een maatschappelijk belang dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn/haar talenten kan ontwikkelen en trainen. Graag wil ik deze talenten inzetten om met lokale ondernemers te gaan samenwerken. Ik zie hier volop kansen, mogelijkheden en win-win situatie. Deze wil ik graag benutten. Ik hoop dat we door het inzetten van deze talenten meer respect voor elkaar gaan krijgen. En dat iedereen het “normaal” gaat vinden dat we ook in de supermarkt, bij de bakker, bij de kapper, bij een kledingwinkel of bij andere lokale bedrijven geholpen kunnen worden door een mee-werker van High Five.

Sylvia Pullen (oprichtster)

Sylvia PullenIk werk graag met mensen met een beperking, ze zijn uniek, gezellig en hebben een eigen gevoel voor humor. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorg vind ik het tijd om mij op 1 doel te richten. Ik vind het belangrijk om als leerwerkcoach voor de mee-werkers van High Five leuke en afwisselende activiteiten te organiseren en deze in de praktijk uit te voeren. Ik ben heel gastvrij, ontvang en begeleidt graag de mee-werkers van High Five op mijn eigen manier.

Marion de Vaan

MarionIk ben sinds 1986 in allerlei functies werkzaam in de gezondheidszorg en uiteindelijk geland bij High Five. Hier ben ik echt op mijn plek en voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan. Het kleinschalige spreekt me erg aan en met ons kleine team van coaches heb ik het zeker getroffen. De doelgroep waarmee we werken ligt me na aan het hart en ik geniet dan ook erg van de contacten die ik tijdens het werken met hen heb. Het is mijn streven om naast de mee-werkers te staan en hen met warmte te begeleiden. Daarnaast wil ik graag uitstralen dat ze altijd en met alles bij me terecht kunnen. Het motto van High Five is dat iedereen in de maatschappij mee zou moet kunnen doen en dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ook ik vind dat iedereen een plek verdiend waar hij/zij zich nuttig kan voelen en daarnaast ook de ruimte heeft om zich te ontspannen. Dit concept van werken is uniek, spreekt mij persoonlijk aan en biedt waardevolle kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook de jongeren begeleiden waarbij het schoolgaan niet vanzelfsprekend is vind ik erg interessant. Ik ben blij dat ik leerwerkcoach van het High Five team mag zijn.

Tineke Ehlert

TinekeIk heb de opleiding tot verpleegkundige gedaan en ik heb werkervaring in veel gebieden van de gezondheidszorg.
Mijn creatieve denken en passie in het werk geven mij nog steeds veel voldoening.
Ik vind het belangrijk om gastvrij te zijn en om mee-werkers een veilige omgeving te bieden, waarbij ze zelf de keuze maken (met ondersteuning) om zinvol bezig te zijn. De reden waarom ik ben gaan werken bij Stichting High Five is niet zo moeilijk: mijn passie om te werken met mee-werkers met o.a. NAH en om in teamverband ervaringen te kunnen delen.

Marja Muskens

Marja MuskensIk ben Marja Muskens geboren in Herpt en woon in Oud-Heusden. Samen met Bram. Ik heb 4 zonen (waarvan 2 bonus-zonen) en totaal 8 kleinkinderen.

Nadat ik ruim 45 jaar in de zorg voor Dementerende Ouderen heb gewerkt op diverse locaties ben ik gestopt met werken. Ik kwam via pamfletten van Stichting High Five op Buytenhoven, de vraag voor vrijwilliger tegen. Daar heb ik op gereageerd omdat ik graag contact met mensen heb en maak.

Vanaf het 1e gesprek voelde dit zeer goed en ben ik vorig jaar gestart en werk momenteel als vaste vrijwilligster op de vrijdagochtend. Bij leuke mee-werkers waar ik een goed contact mee heb.
Omdat ik niet meer aan allerlei regeltjes vanuit de gezondheidszorg en verantwoordelijkheden hoef te voldoen kan ik op een hele ontspannen manier mij nuttig maken voor de medemens.
Stichting High Five bestaat uit een laagdrempelig en spontaan team, waardoor het voor mij prettig werken is.

Jennie Struijk

Jennie Struijk

Ik ben Jennie Struijk, ben 69 jaar, ben moeder van 2 dochters en oma van 4 kleinkinderen, 3 meisjes en 1 jongen.
Ik woon in Ammerzoden en ben sinds 2019 weduwe.
Heb gewerkt bij de marktpoelier op de markt daar voelde ik me als een vis in het water, altijd zo goed naar mijn zin gehad.

Daarna oppas oma geweest, maar de kinderen worden steeds groter en dan wordt het oppassen minder.

Ik volgde Stichting High Five al een hele tijd, nu zag ik Jolien in juni 2023 bij de open dag van Den Eelder en zag dat ze vrijwilligers vroegen.

Ik dacht: "Yes nu ga ik haar benaderen". Ik heb Jolien dezelfde avond een berichtje gestuurd en die week gelijk kennis gemaakt.
Ik voelde me heel welkom en ga met plezier elke dinsdag naar Stichting High Five.
Ik vind het heel fijn om iets voor de mee-werkers te kunnen betekenen en hoop dat ook nog lang te kunnen doen.

Melissa Biesheuvel

Melissa

Ik ben Melissa, ben 26 jaar en woon in Aalst. Ik ben net afgestudeerd als pedagoog en sta aan het begin van mijn carrière. Toen kwam ik in aanraking met Stichting High Five. Ik ben gaan meekijken en het gaf mij meteen een warm en welkom gevoel! Lieve mensen en een fijne sfeer, daardoor ben ik leerwerkcoach geworden! In mijn vrije tijd volleybal ik en spreek ik graag af met mijn vriend en vriendinnen. Hopelijk zien we elkaar snel!

Linde van Geffen

LindeMijn naam is Linde van Geffen, ik ben 19 jaar oud en ben een leerwerkcoach van Stichting High Five. In 2022 heb ik op het Koning Willem 1 College in Den Bosch mijn MBO niveau 4 diploma behaald. Verder zit ik in het bestuur van Jeugd en Jongeren werk Ammerzoden, waarmee ik verschillende dorpsactiviteiten organiseer. Op dit moment volg ik de studie Social Work bij Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om samen met mensen te werken. Zo heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf, school en op dit moment bij een begeleid wonen locatie voor jongeren met gedragsproblematieken. Ik haal er mijn plezier uit om anderen helpen te ontwikkelen en zeker wanneer het iemand een beter plekje in de maatschappij geeft. Ik ben sinds 2023 werkzaam bij Stichting High Five. Mij zul je vooral in de vakanties vinden, maar vast ook op wat verschillende vrije dagen door het jaar heen.

Esther de Koning

Esther de KoningIk ben Esther. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als onderneemster in de horeca, heb ik de opleiding tot Verzorgende IG/MZ succesvol afgerond.
Op het moment ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Vooral de belevingsgerichte zorg spreekt me hierbij aan. De wensen en mogelijkheden staan hierin centraal, niet de beperkingen die iemand heeft.
Per toeval kwam ik in contact met Stichting High Five. En na een keer meegekeken te hebben op locatie Buytenhove was ik meteen enthousiast. De tijd, rust en aandacht die er voor iedereen is geeft een warm gevoel.
Al snel kwam ik erachter dat de kernwaarde van de stichting “TROTS” precies omschrijft waar het om draait bij de belevingsgerichte zorg: talenten ontwikkelen, trainen en op een respectvolle manier samen werken zorgt ervoor dat iedereen trots mag zijn op zichzelf.
Ik ben trots dat ik leerwerkcoach mag zijn van de mee-werkers en zo samen met het fijne team een steentje bij kan dragen aan de missie van Stichting High Five

Gonnie Stadhouders

Gonnie

Ik ben sinds 2011 werkzaam in de gezondheidszorg.

Toen ik Sylvia en Jolien hoorde vertellen over Stichting High Five werd ik nieuwsgierig en ben gaan kijken en beleven. De saamhorigheid en de sfeer spreekt mij zeer aan. Voor iedereen is er een uitdaging om dingen te doen wat ze zelf leuk vinden. Zelf ben ik zeer betrokken met mensen met een beperking door mijn werk in de zorg.

Koken is mijn passie ik vind het fijn om samen met de mee-werkers van Stichting High Five iets lekkers voor bij de lunch of lekkere verse soep te maken. Ik hou van de gezelligheid aan tafel en creëer graag aan tafel een ontspannen plek waar iedereen zichzelf veilig en fijn voelt.

Romee Peijnenburg

Romee Peijnenburg

Mijn naam is Romee Peijnenburg, ik ben 21 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn MBO 4 diploma sociaal werk gehaald op het Koning Willem 1 college. Het laatste anderhalf jaar van mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij Stichting High Five. Hier heb ik veel mogen leren, mezelf mogen ontwikkelen en het ook erg naar mijn zin gehad en nog steeds. In de zomer van 2023 ben ik als persoonlijk begeleidster gaan werken op een woongroep. Daarnaast ben ik nog regelmatig te vinden bij Stichting High Five als leerwerkcoach. Dit vind ik erg leuk om te doen, omdat ik tijdens mijn stage een fijne band heb opgebouwd met de mee-werkers . Er hangt een fijne en warme sfeer bij “High Five”. Tijdens de leuke activiteiten voor de lokale ondernemers kan je gezellige en mooie gesprekken voeren en is er altijd voor iedereen tijd. Ik blijf mezelf hier nog graag verder ontwikkeling en toepassen wat ik hier allemaal heb mogen leren tijdens mijn stage.

 

Lisa Vermeulen

Lisa

Mijn naam is Lisa Vermeulen en ik ben 22 jaar oud. Ik heb de opleiding HBO Sportkunde gevolgd waar ik erachter ben gekomen, dat ik het werken met mensen met een problematiek erg interessant vind en hun graag verder wil helpen. Hierdoor ben ik een andere opleiding gaan volgen, AD Zorg & Veiligheid. Voor deze opleiding mocht ik zelf een stage gaan zoeken waar ik me verder in wilde oriënteren, waardoor ik een beter beeld zou krijgen van dit werkveld. Door enthousiaste vriendinnen die al bekend waren bij Stichting High Five, ben ik een kijkje gaan nemen. Er hing een goede sfeer met alleen maar leuke mensen om mij heen, ik voelde me gelijk welkom!

Inmiddels heb ik mijn stage hier met veel kennis en plezier mogen afronden. Ook heb ik veel leuke mensen ontmoet. Ik ga nu door als leerwerkcoach en hoop mijn enthousiasme nog lang te mogen delen samen met mijn collega’s en mee-werkers. Op de dagen dat ik vrij ben van school en in de vakanties zal ik bij Stichting High Five te vinden zijn!

Stagiaires / Studenten

Linde Platteeuw

Linde

Mijn naam is Linde Platteeuw en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding sociaal werk MBO 4 op het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn opleiding en ik loop stage bij Stichting High Five. Ik ben voor het gehele jaar aanwezig op de donderdagen en de vrijdagen. Ik vind het leuk om met mensen te werken. Ik verwacht hier veel leerervaring op te doen en mezelf te ontwikkelen. En ik heb er heel veel zin in.  

Mariam Mirzoyan

Lisa

Mijn naam is Mariam Mirzoyan, ik ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding sociaal werk niveau 4 op het Koning Willem 1 College in 's-Hertogenbosch. Voor mijn 3e leerjaar mag ik mijn afstudeerstage doen bij Stichting High Five. Ik zal het hele jaar aanwezig zijn op de maandag en donderdag. Ik kijk er naar uit om mezelf hier te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

“High Five biedt kleinschalige, lokale dagbesteding midden in de maatschappij. We hebben nauw contact met mee-werkers en hun netwerk.”

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid