Het team van Stichting High Five

Leerwerkcoaches

Jolien Bouman

Jolien BoumanBinnen onze samenleving hebben wij allemaal talenten, kwaliteiten en ambities. Ik vind het een maatschappelijk belang dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn/haar talenten kan ontwikkelen en trainen. Graag wil ik deze talenten inzetten om met lokale ondernemers te gaan samenwerken. Ik zie hier volop kansen, mogelijkheden en win-win situatie. Deze wil ik graag benutten. Ik hoop dat we door het inzetten van deze talenten meer respect voor elkaar gaan krijgen. En dat iedereen het “normaal” gaat vinden dat we ook in de supermarkt, bij de bakker, bij de kapper, bij een kledingwinkel of bij andere lokale bedrijven geholpen kunnen worden door een mee-werker van High Five.

Sylvia Pullen

Sylvia PullenIk werk graag met mensen met een beperking, ze zijn uniek, gezellig en hebben een eigen gevoel voor humor. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorg vind ik het tijd om mij op 1 doel te richten. Ik vind het belangrijk om als leerwerkcoach voor de mee-werkers van High Five leuke en afwisselende activiteiten te organiseren en deze in de praktijk uit te voeren. Ik ben heel gastvrij, ontvang en begeleidt graag de mee-werkers van High Five op mijn eigen manier.

Marion

MarionIk ben sinds 1986 in allerlei functies werkzaam in de gezondheidszorg en uiteindelijk geland bij High Five. Hier ben ik echt op mijn plek en voel ik me gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan. Het kleinschalige spreekt me erg aan en met ons kleine team van leerwerkcoaches heb ik het zeker getroffen. De doelgroep waarmee we werken ligt me na aan het hart en ik geniet dan ook erg van de contacten die ik tijdens het werken met hen heb. Het is mijn streven om naast de mee-werkers te staan en hen met warmte te begeleiden. Daarnaast wil ik graag uitstralen dat ze altijd en met alles bij me terecht kunnen. Het motto van High Five is dat iedereen in de maatschappij mee zou moet kunnen doen en dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ook ik vind dat iedereen een plek verdiend waar hij/zij zich nuttig kan voelen en daarnaast ook de ruimte heeft om zich te ontspannen. Dit concept van werken is uniek, spreekt mij persoonlijk aan en biedt waardevolle kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook de jongeren begeleiden waarbij het schoolgaan niet vanzelfsprekend is vind ik erg interessant. Ik ben blij dat ik leerwerkcoach van het High Five team mag zijn.

Tineke

TinekeIk heb de opleiding tot verpleegkundige gedaan en ik heb werkervaring in veel gebieden van de gezondheidszorg.
Mijn creatieve denken en passie in het werk geven mij nog steeds veel voldoening.
Ik vind het belangrijk om gastvrij te zijn en om mee-werkers een veilige omgeving te bieden, waarbij ze zelf de keuze maken (met ondersteuning) om zinvol bezig te zijn. De reden waarom ik ben gaan werken bij Stichting High Five is niet zo moeilijk: mijn passie om te werken met mee-werkers met o.a. NAH en om in teamverband ervaringen te kunnen delen.

Stagiaires / Studenten

Lotte

Lotte Hendriksen

Hoi, mijn naam is Lotte Hendriksen en ik studeer in mijn eerste jaar aan de opleiding pedagogiek op de Fontys Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Binnen deze opleiding werken wij met verschillende pedagogische kwesties. Dit is een vraag vanuit een bedrijf/organisatie waar wij met een groepje studenten aan zullen gaan werken. Komend half jaar zal ik samen met een groepje andere studenten ook samen gaan werken met Stichting High Five. Ik heb er super veel zin in!

“High Five biedt kleinschalige, lokale dagbesteding midden in de maatschappij. We hebben nauw contact met mee-werkers en hun netwerk.”