Image

Wat wij doen

Image
Image
Image

Wat doet Stichting High Five?

Stichting High Five biedt mee-werkers lokaal en kleinschalig leerwerkplekken aan. In principe kan iedereen die recht heeft op een indicatie voor dagbesteding vanuit WMO en PGB bij ons terecht.

De opzet is dat de leerwerkcoach een leerwerkplek zoekt voor elke individuele mee-werker van Stichting High Five. Hiervoor werkt de leerwerkcoach altijd samen met lokale ondernemers. Heeft de leerwerkcoach een match gevonden dan wordt vanuit deze leerwerkplek de mee-werker door de leerwerkcoach intensief begeleid, getraind en gecoacht. Door te werken naar eigen vermogen, groeit je eigenwaarde en je zelfredzaamheid. Door deze groei neemt mogelijk de zorgvraag af en staat de mee-werker zelfstandiger in het leven.

Zodra de leerwerkcoach een leerwerkplek gevonden heeft zullen er diverse gesprekken zijn. Bij goedkeuring van alle partijen zal er een samenwerkingsovereenkomst getekend worden.

Mocht de leerwerkplek niet aansluiten bij jouw talenten dan gaan wij samen op zoek naar een andere leerwerkplek die wel bij jou past.

Doelgroep:
mee-werkers

Meedoen in de maatschappij werkt!

Daarom noemen we de mensen die bij High Five dagbesteding hebben geen cliënten maar mee-werkers. Dit omdat ze mee werken in de maatschappij.

Bij Stichting High Five kijken we niet naar je beperking maar juist naar je talenten en mogelijkheden. Iedereen heeft het recht om een leven te leiden dat past bij zijn/haar dromen, wensen en talenten.

De specialisatie van High Five ligt in het begeleiden van mensen met :

  • verstandelijke beperking
  • autisme
  • NAH
  • psychische problematiek

Mocht je om een andere reden niet mee kunnen in de maatschappij ook dan is Stichting High Five er voor jou!
Door middel van een persoonlijk gesprek gaan we kijken welke talenten je hebt en hoe we die in kunnen zetten.
Ben je op zoek naar (arbeidsmatige) dagbesteding bij leuke lokale bedrijven?

Heb je behoefte aan intensieve begeleiding in de (directe) nabijheid?

Meld je snel aan bij Stichting High Five voor een vrijblijvend gesprek.

Leerwerkplekken:

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden dikwijls onderschat waardoor ze geen passende daginvulling hebben. Met goede coaching door de leerwerkcoach richting de lokale ondernemer en de mee-werker is het een win- win om samen te mogen werken.

Leerwerkplekken:

(Klik op een leerwerkplek om onze mee-werkers aan het werk te zien.)

Daarnaast zijn er nog veel meer bedrijven waar wij een samenwerking mee hebben en waar we graag een mee-werker zouden willen plaatsen. Wil je graag weten welke bedrijven dit zijn of heb je andere ideeën of wensen dan horen wij het graag!

Locatie dagbesteding: Buytenhove:

Naast het werken in de maatschappij is gebleken dat verschillende mee-werkers het fijn vinden om één of meerdere dagdelen in de week op de groep bij onze leerwerkcoach te zijn om ervaringen te delen en gecoached te worden. Dit doen we in kleine groepjes vanuit leerwerkplek Buytenhove.

Activiteiten die wij hier aanbieden:

Ook vanuit locatie Buytenhove helpen we de lokale ondernemer en heeft de mee-werker zinvolle dagbesteding. Op deze manier blijft het een win-win situatie om met elkaar te samenwerken.

De lokale ondernemers:

Stichting High Five past zich aan aan de wensen en behoeften van ondernemers en mee-werkers. Begeleiding op maat is ons motto, en dat geldt zowel voor u als ondernemer als voor de mee-werker die samen met u gaat “werken”.
 
Wij komen graag met u in gesprek om te kijken waar de mogelijkheden voor een samenwerking liggen en hoe wij u daar het beste bij kunnen ondersteunen.
 
Dit bieden we u aan:
  • We hebben een uitgebreid oriënterend gesprek (intake).
  • We maken samen met u en de mee-werker een ontwikkelingsplan.
  • Coaching vanuit leerwerkcoach richting de ondernemer en de mee-werker.
  • We leren en trainen.

"Dé samenleving waarin mee-werkers van Stichting High Five, lokale ondernemers en geïnteresseerden samenwerken."

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid