Image

Bedrijven die ons een warm hart toedragen en ons steunen!

Image
Image
Image

Een Dikke vette high Five voor onze samenwerkingspartners!

"DANKJEWEL!" met hoofdletters en een uitroepteken aan alle bedrijven waarmee wij samenwerken, partner zijn en ons op welke manier dan ook steunen of sponsoren. Wij zijn superblij dat jullie ons helpen!

Wil jij ons ook steunen met je bedrijf, dan kan dat natuurlijk via een donatie. Wanneer je producten of diensten beschikbaar stelt die onze mee-werkers kunnen gebruiken op de dagbestedingslocatie Buytenhove, dan zijn wij je daar zeer erkentelijk voor.

Je krijgt dan ruimte op deze partners- en bedrijvenpagina met jou logo en een link naar je website.

Onderstaande bedrijven gingen je al voor ...

"Door onze nauwe betrokkenheid zijn wij meteen bereikbaar, ook in het weekend en 's-avonds in geval van nood. Wij gaan meteen op zoek naar oplossingen. We hebben geen 9 tot 5 mentaliteit."

Informatie

Stichting High FiveStichting High Five wil bereiken dat mee-werkers hun talenten inzetten. Dit doen we door samen te werken met enthousiaste lokale ondernemers. Wij willen mee-werkers een waardevolle leerwerkplek aanbieden waar ze zichzelf mogen en kunnen zijn.
Samenwerkende Zorgboeren ZuidWij zijn lid van Samenwerkende Zorgboeren Zuid (AGB code 73732834)

SBBTevens zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we enorm trots op! Iedere student die op zoek is naar een leuke stage, kan bij ons stage lopen.

Contactnummers

Jolien Bouman: 06 19129989
Sylvia Pullen: 06 57454754

Locatie Buytenhove: 06 28519935

 

Volg ons op social media

facebookinstagramStichting High Five op YouTube

Inschrijven nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid